25.03.2022  |  Interior  |  Tilbehør

SINGLES Go Bag – gjenbruk med lekker design

Innhold fra partner Hva er dette?

De nye gjenbrukbare handleposene fra Zone Denmark passer perfekt i tiden. De er utviklet i samarbeid med mencke&vagnby , og de kombinerer kjærlighet til god design med kravet om større omtanke for miljøet.

Mange av oss har i stor grad valgt bort plast, men hva er det holdbare, gjenbrukbare og elegant designede alternativet? Det har Zone Denmark en løsning for med de nye SINGLES Go Bags.  

SINGLES Go Bags er laget av slitesterkt kunststoff, slik at de kan brukes igjen og igjen. De har hank, slik at de kan bæres i hånden og over skulderen, og de har også en liten lomme til nøkler, mobiltelefon og lignende. Når du har tømt posen, bretter du den inn i sidelommen. Da tar den nesten ikke plass, slik at du enkelt kan ha den i vesken i tilfelle du trenger ekstra plass når du er på farten. 

De fine Go Bags er utviklet i samarbeid med designduoen mencke&vagnby, og de er utsmykket med grafikk inspirert av dyreriket. Den ene designen, «Squid», låner strukturer fra blekksprutenes unike anatomi. Den andre, «Butterfly», gjengir de vakre mønstrene fra sommerfuglvinger kombinert i fine mosaikker. SINGLES Go Bags finnes i tolv vakre fargekombinasjoner, slik at de passer til ethvert antrekk.

Om SINGLES

SINGLES er en kolleksjon av flørtende design, skapt av Zone Denmark i samarbeid med innovative danske designere. Det er nytolkninger av kjente produkter som ikke har blitt brakt til verden for å imponere, men for å invitere. Singles kommer til butikkene i fargerike drypp – en om gangen – og de kommer til å sjarmere deg som elsker sterk og forførende design. 

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer