26.09.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Skap hverdagsluksus med vegg-til-vegg-teppe

Den luksuriøse følelsen av et mykt og lunt gulvunderlag er helt unik. Å sette føttene ned på et mykt teppe om morgenen skaper en god start på resten av dagen, og det er langt ifra den eneste fordelen med vegg-til-vegg-tepper.

Et vegg-til-vegg-teppe kan både bedre inneklimaet, og skape en lun atmosfære. Ønsker du å skape et eget uttrykk, kan du velge blant InHouse Group sitt store utvalg av farger, tekstiler og design.

Teppene er enkle å vedlikeholde og kan brukes i de aller fleste rom. Alle seriene kan også brukes på gulv der det har blitt installert gulvvarme. Dermed kan du få en enda lunere og mer behagelig atmosfære hjemme. La oss ta en kikk på hvordan du kan skape en luksusfølelse i ditt hjem.

Helhetlig og lunt

Enten man velger et teppe med lang eller kort lugg, sterke eller nøytrale farger, kan man skape et helhetlig inntrykk i hjemmet. Et heldekkende teppe skaper en ro i rommet det plasseres i, noe som gjør seg spesielt godt på soverom.

De tette tekstilene sørger for å absorbere lyd, både fra underetasje men også fra skritt, skraping av møbler og flytting av stoler på samme plan. På denne måten skapes et rolig og behagelig lavt støynivå i rommet.

Den lyddempende effekten gjør også det heldekkende teppet til et svært godt alternativ for barnerom. Lyder fra leking, rop og skrik vil dempes, og gjør det langt enklere for foreldre å snike seg ut etter leggetid. I tillegg vil det ha en skjermende effekt dersom barnet skulle være uheldig å falle, eller ønsker å sitte og krabbe på gulvet.

Dersom man ønsker å skape en helhet i rommet kan man legge et teppe i en farge som harmonerer med fargen man har valgt på veggene. InHouse Group har et stort utvalg av farger og tekstiler, slik at alle kan lage det uttrykket som passer best.

Enkelt vedlikehold gir et praktisk alternativ
Barn som leker, frokost på sengen, hund som sover i hjørnet på soverommet, en kaffekopp etter middag eller en skitten sko er alle helt vanlige hverdagslige ting, men som kommer med en risiko for søl.

Vegg-til-vegg-tepper fra InHouse Group er designet for å passe inn i hverdagen, og er enkle å vedlikeholde. Man kan dermed nyte hverdagens små høydepunkter i stedet for å bekymre deg for flekker på teppet.

Selv om alle tepper krever noe vedlikehold og rengjøring, er det et relativt sparsomt nivå i forhold til et vanlig gulv. Støvet som til enhver tid svever rundt i luften i rommet blir fanget i teppet, noe som gjør dette til et godt alternativ for mennesker med astma og liknende.

Det eneste man trenger å gjøre for å vedlikeholde vegg-til-vegg-teppet, er å støvsuge med jevne mellomrom. Dersom du skulle være uheldig å få en flekk på teppet, finnes det egne vaskemidler beregnet på tepper.

Selv om teppene er enkle å rengjøre og vedlikeholde, vil tidens tann sette sitt preg på det som på alt annet. Mange bedrifter som driver med maskinutleie, kan også tilby en tepperensemaskin. Disse er enkle i bruk, skånsomme og effektive.

Et fristed for tanker og drømmer

Et hotell føles ofte som et fristed. Et sted der du kobler av fra hverdagen og går ut av de vanlige rutinene du har i hverdagen. La soverommet ditt være et fristed for deg, der mas og stress i hverdagen forsvinner i en varm omfavnelse av et vegg-til-vegg-teppe på gulvet.

Er du også en av de som fortsatt tar i bruk hjemmekontoret fra tid til annen, kan du legge et deilig og mykt heldekkende teppe og kjenne roen senke seg. Da er det slutt på masete og slitsomme lyder, forstyrrende knirk og irriterende skraping fra stolen. Her kan du finne inspirasjon og nye ideer i et komfortabelt miljø.

Dersom du er en av de som får energi av klare og sterke farger, kan du også dra nytte av vårt store utvalg av farger. Flere av våre modeller kommer i spennende farger, slik at du kan tilpasse dette til rommet, og ditt behov.

InHouse Group har mange ulike modeller, med varierte design, farger, materialer og lugglengder. Alle teppene kan brukes på gulv med installert gulvvarme, og kan derfor også legges i rom som stuer, kjellere, ganger og andre oppholdsrom.

inhousegroup.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer