02.07.2021  |  Interior  |  Belysning

Skap magisk stemning med unike, munnblåste bordlamper med elegant stoffskjerm.

Hadeland Glassverk satser videre på håndlagde lamper og lanserer nå en ny, eksklusiv serie bordlamper med stoffskjerm.

Hadeland Glassverk satser videre på håndlagde lamper og lanserer nå en ny, eksklusiv serie bordlamper med stoffskjerm.
Bordlampene har en organisk base i munnblåst glass og tekstilskjerm i høy kvalitet. Basene er tilgjengelige i fire ulike farger og med skjermer i en rekke forskjellige utførelser, slik at du kan sette sammen den perfekte lampen til ditt hjem.
Alle bordlampene munnblåses og håndslipes på Hadeland Glassverk. Flere enn syv håndverkere får sette sitt personlige preg på lampen før den blir sendt hjem til deg. Alle lampene er basert på utsøkt og presist håndverk og kvalitet.

Inspirert av norske øyer og det nordiske lyset
En øy, omkranset av hav på alle kanter er som et eget lite univers. Som små øyer, omgitt av det særegne nordiske lyset, eller som fyrtårn med varsel om trygge farvann, skaper de nye bordlampene fra Hadeland Glassverk kontraster og harmoni med vakkert design og lysspill.
www.hadeland.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer