16.04.2021  |  Interior  |  Design

Skap sammenheng med A-Collection

Innhold fra partner Hva er dette?

Zone Denmark utvider sin serie av enkel interiørdesign i matt metall med en rekke vegghengte nyheter, som i elegant stil kombinerer det praktiske og det dekorative.

Det er gode nyheter for gangen, kjøkkenet, kontoret, barnerommet, soverommet – og alle andre steder der du trenger oppbevaring eller ta en siste titt i speilet før du drar.

Med den flotte, enkle A-Bulletin Board med magneter har Zone Denmark funnet opp oppslagstavlen på nytt og laget plass til beskjeder, konsertbilletter og feriebilder. Flere magneter kan kjøpes separat. Tavlen er en del av designmerkets enkle A-Collection, som skaper sammenheng i interiøret – ned til hver minste detalj.

A-Bulletin Board har nøyaktig samme mål som seriens speil, A-Wall Mirror, nemlig 60 x 30 cm – og begge kan henges både vertikalt og horisontalt. Legg til den nye hyllen A-Shelf, som også kan brukes som et praktisk nattbord på mindre soverom, og sett prikken over i-en med de nye kleshengerne A-Hanger, som selges i sett à to. 

Nå kommer speilet også i en større modell på 120 x 30 cm, i fargene Black og Soft Grey – perfekt til garderoben eller walk-in closet. Alle de andre delene finnes i Black, Soft Grey og White.

Forhandles av ledende jernvareforretninger, varehus og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med nyskapende designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer konvensjonene, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver eneste dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og designen lages i attraktive materialer som er like nyskapende som produktene selv. Vi har vunnet utallige internasjonale designpriser – og det er fantastisk. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden, som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer