29.01.2021  |  Furniture  |  Utendørs

Slik skaper du den perfekte balkongen!

Rustas nyheter gjør det enkelt å dyrke planter, spise god mat og omgås på balkongen. Start planleggingen.

Rusta har nyheter for balkongen. Fra stilige salongmøbler og små spisebord, til utendørstekstiler, dyrkingstilbehør og solcellebelysning i artig design.


Tiden da balkongen bestod av ett lite bord og to stoler er forbi. Stadig flere ønsker personlige dekorasjoner, selv på små arealer, noe som krever plasseffektive utemøbler. Loungenyheten Athen er et pent og stilig møbel,
akkurat som Amsterdam-modellen. Dette er takket være moduler som kan skreddersys etter område og behov. For en litt større balkong er Valencia hvilestol med tilhørende bord perfekt for et avslappende øyeblikk.


Gi rom for grønne planter
Interessen for hjemmedyrking øker stadig, og du vil derfor finne mer plantetilbehør og flere stilige potter blant Rustas nyheter i år. Med plantehyller og krukker blir urter og blomster raskt en del av innredningen.
Utendørsputer og sitteputer gjør det enkelt å gi balkongen et løft. Rusta supplerer utvalget med flere fine mønstre – perfekt for de som vil ta med den personlige interiørstilen sin til uteplassen.
Tryll bort det harde balkonggulvet ved hjelp av gulvplater i FSC-sertifisert akasie og et stilig utendørsteppe. Legg til solcellebelysning og nyt balkongen, selv når solen har gått ned. I år er det mange modeller av lenker, lanterner, rislamper, katter og lekne figurer, som gjør livet utendørs litt ekstra moro!

Nyhetene er klare fra uke 5.


Om Rusta
Rusta tilbyr hjem- og fritidsprodukter med bredt utvalg. Bedriften tilbyr produkter innenfor kategoriene hjem & innredning, gjør det selv, fritid, skjønnhet & helse, og hage.
Rusta er et svensk foretak og det første varehuset åpnet i 1986. Rusta har i dag mer enn 3000 ansatte, 100 varehus i Sverige, 37 i Norge, 28 i Finland og 4 i Tyskland, samt flere innkjøpskontorer i Asia.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer