20.01.2023  |  Interior  |  Bad

Slik skapte skiskytterstjernen Johannes Thingnes Bø drømmehuset sitt med baderom i ulike stiler

For en av vår tids mest betydningsfulle skiskytterpersonligheter – som ydmykt forteller at han sannsynligvis har oppnådd det meste av det han noen gang har drømt om – var det enda en drøm igjen å oppfylle: å skape og innrede drømmehuset sitt. Huset i Kongsvinger sto ferdig i juli 2022 og her stortrives Johannes og familien hvis hverdag er et evig puslespill med fokus på trening og kvalitetstid som familie.

Planlegging og innredning av det nye huset tok tre år og var et svært krevende prosjekt. Johannes og hans kone Hedda var involvert i hele prosessen og kan nå endelig puste ut og nyte sitt nye hjem med familie og venner.

I den store betongvillaen med trepanel og utsikt over Glomma med omkringliggende skog er det flere baderom innredet i ulike stiler og til ulike formål. Til veggene i hovedbadet valgte Johannes og Hedda en marmorplate i hvitt og grått og til gulvet en mørk plate med hvitt mønster. Sammen skaper de en kul omvendt effekt som de valgte to kommoder fra INRs begrensede møbelserie GRAND Walnot til.


Bak den gjennomsiktige spesialbestilte glassveggen med dør finner vi badekaret som i likhet med veggene er kledd i marmor. En praktisk og stilren rom i rom-løsning som gir en koselig følelse og som holder både vannet og den behagelige varmen på plass. Glassveggen i 8 mm glass kommer fra INRs ARC Frame-serie. På samme plass har Johannes fått installert to LINE håndkletørkere.

Bærekraftige valg
I familiebaderommene går fargeskalaen mot sand og naturens gråtoner. Også her valgte Johannes og Hedda både dusjløsninger, servantskap og speilskap fra INR. Fokuset på disse badene er den praktiske bruken med flere små barn i husholdningen og alt det innebærer av vask og tannpuss på løpende bånd. Akkurat det med at baderommet og innredningen skal vare lenge er viktig, og paret la ned mye tid og krefter på å finne de beste produktene. Dusjveggen kommer fra INRs ARC Original-serie.

Gjestebaderom med sterk identitet
Når de først var i gang, benyttet Johannes og Hedda anledningen til å planlegge og innrede gjestebadet også. Her ønsket de å skape noe som skilte seg fra de andre baderommene i både stil og følelse. De valgte et kult servantskap i marmor til et sjakkrutete gulv og blandebatterier i gulltoner. Til dette valgte de dusjveggen ARC 4 Frame fra INR.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer