03.11.2022  |  Dining  |  Tekstiler

Slitesterk skjønnhet fra Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Med Pure Linen presenterer Södahl basistekstiler av lin, som er slitesterke på alle måter, og som gir nytt liv og en ny stil til interiøret. Som alltid kombineres god kvalitet med god design for seriens duk, kjøkkenhåndklær og servietter.

Det eksklusive materialet lin har vært populært i årtusener. Allerede i oldtiden oppdaget man at bearbeiding og veving av linfibrene gir et slitesterkt materiale med en raffinert look. Når det kombineres med Södahls sans for unik design, blir Pure Linen-tekstilene et flott høstløft i hjemmet.

Elegant ecru

De nye og elegante dukene, serviettene og kjøkkenhåndklærne fra Södahl er laget av lin, og de er ekte klassikere. Den moderne vrien på designen gjør samtidig serien moderne, og med sin glansfulle og sprø look passer Pure Linen vakkert inn i en avslappet, nordisk stil.

Den subtile Ecru-fargen understreker den avdempede elegansen og gjør duken til den perfekte bakgrunnen for både mormors fine porselen og for rustikk keramikk. I tillegg til Ecru inneholder Pure Linens subtile fargepalett fargene Nature, Earth og Sage. 

Raffinert rustikt

De matchende serviettene og kjøkkenhåndklærne har naturligvis det samme raffinert rustikke uttrykket som duken. I tillegg gjør Pure Linens svært gode sugeevne kjøkkenhåndklærne ekstremt effektive, selv når du for eksempel skal tørke glass.

Pure Linen er laget av 100 % lin STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Duken er 140 x 270 cm, serviettene er 45 x 45 cm, og kjøkkenhåndkleet er 50 x 70 cm – og sammen utgjør de en elegant og slitesterk base i hjemmet. 

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer