09.07.2020  |  Dining  |  Tilbehør

Slukk barnas tørst med personlige flasker

Innhold fra partner Hva er dette?

Med Kambukkas moderne termosunivers kan du gjøre hverdagen enklere for barna dine og sørge for at de får i seg rikelig med vann når de starter i barnehage og på skole igjen etter sommerferien.

De praktiske drikkeflaskene er et bærekraftig alternativ i en verden som bruker for mye engangsplast, og de omfavner også barnas ulikheter og personligheter. Så gjør det til en lek å sammen med barnet finne den drikkeflasken som passer best!

Flasken «Lagoon» på 400 ml med lokk med helletut er en klar favoritt til de minste. De eventyrlige motivene som havfruer, magiske prinsesser, romvesen og dinosaurer gir barnet lyst til å drikke. Den gjennomsiktige, stilrene flasken på 750 ml passer godt til de eldre barna. Begge flaskene forsterker drikkeopplevelsen med en følelse av tilhørighet og personlighet.

I likhet med Kambukkas øvrige produkter er flaskene naturligvis tette, slik at de ikke lekker, og du kan trygt sende barna dine ut på farten med den beste løsningen!

Du finner Kambukka hos en rekke interiørbutikker og varehus.

Lagoon 400 ml NOK 199,00
Lagoon 750 ml NOK 229,00
 

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer