12.05.2021  |  Dining  |  Utstyr

SMEG lanserer håndmikser

Designet som kjennetegner apparatene og teknologien i 50’s Style-serien kombineres i Smegs nykommer, håndmikseren HMF01. Produktet er designet av Matteo Bazzicalupo og Raffaella Mangiarotti (Deepdesign) og kombinerer stil og allsidighet, noe som gjør det ideelt for alle som liker å slippe fantasien løs på kjøkkenet.

Kontrollpanelet har et lysende LED-display som viser hastighet og tiden som er brukt; et perfekt brukervennlig grensesnitt som som forsvinner når produktet slås av, og som fremhever det krummede i håndtaket i all sin eleganse. HMF01 elektrisk håndmikser er ikke bare allsidig og praktisk, den er den perfekte allierte for alle som elsker design fra 50-tallet og utover. Den er et ikon i hjemmet og gir uttrykk for personligheten til de som bruker den.

To funksjonstaster lar deg velge opptil ni hastighetsinnstillinger for miksing, visping og aktivering av turbofunksjonen. HMF01-håndmikseren er egnet til en rekke forskjellige bruksområder: Den er utstyrt med tre forskjellige typer visper i rustfritt stål som garanterer optimalt resultat - ballongvisper til luftige teksturer som krem, sauser eller eggehviter, flate visper som er ideelle til litt mer kompakte deiger/rører som kjeks- og kakebaser og deigkroker til gjærbakst, f.eks. pizza eller brød. Antiskliføttene under sørger for at mikseren står støtt, både under og etter bruk. Produktet leveres med SMEGs elegante og estetiske oppbevaringspose i stoff der tilbehøret kan oppbevares.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer