21.09.2020  |  Kitchen  |  Utstyr

Sofistikert enkelhet

Innhold fra partner Hva er dette?

Le Creusets nye farge Meringue er en hyllest til det moderne hjemmet.

Med sin kombinasjon av dempet luksus og naturlig ro forvandler fargen kjøkkenet og hjemmet til en moderne oase – en perfekt match til nordisk, minimalistisk design.
 
Akkurat som den franske delikatessen av samme navn er Meringue-fargen full av eleganse. Graderingen starter med en blank struktur med farge som piskede eggehviter og flyter over i en varmere, brent tone, noe som skaper en ombré-effekt som kommer ulikt til uttrykk avhengig av produktet.

Den hvite fargen brukes ofte som et symbol på en ny begynnelse, mens de varme, brune tonene trekker tydelige referanser til naturens kvaliteter. Fargen kan derfor oppleves som et behov for en ny tid: et forenklet liv i balanse og harmoni med omgivelsene.

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.no

  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Et støpejernspartnerskapI 1925 møttes to belgiske industriledere på Brussel-messen – den ene var spesialist i emaljering, den andre var ekspert på støping.  I fellesskap «knekte de koden» til emaljering av støpejern og brakte farge til kjøkkenet.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer