20.09.2021  |  Interior  |  Belysning

Solar lanserer jubileumslampe

Solar Light har som noe nytt utviklet en egenprodusert lampe i anledning av virksomhetens 100-årsjubileum i 2019. Lampen som er diskret og unik på samme tid, er på gaten.

Century P475

Lampan Century P475 har utvecklats och producerats i nära samarbete mellan Solar Light, Linea Light som är en ledande norditaliensk lampproducent och formgivarna Alexiou & Tryde design.

Solar Light har i tidligere tider både designet og produsert egne lamper, men det har ikke vært en del av forretningen i lang tid.
–Det vil vi gjerne endre litt på. Våre nye Century P475-designerlampe passer riktig godt inn vårt Solar Light brand, som tilbyr premium lamper til markedet. Det gjør den fordi den tilbyr markedet en lampe som både er elegant, diskret, unik, funksjonell og gir en glimrende lysfordeling. Den inneholder samtidig gode muligheter for den nyeste LED-teknologien med høy farge-gjenkjennelse, lavt strømforbruk og lang levetid, forteller Stig Gejl som er Product Market Manager, Solar Light.
Han fremhever lampens ekstremt lette uttrykk som både har en velkjent form med tråder tilbake til klassiske skandinaviske pendel-lamper, og en transparens som leder lyset rundt på en måte som opplyser rommet på en god og varm måte. –Lampen er meget diskret når den er slått av, og blir svært levende når den slås på. Den overrasker. Den er både klassisk, stilfull og moderne på samme tid. Lampen speiler både fortid og fremtid synes jeg at man kan si, forteller han.
Samlingspunkt for fem land
Solar startet for 102 år siden som dansk virksomhet med stort fokus på lys, og virksomheten er i dag til stede på fem europeiske markeder, nemlig Norge, Sverige, Holland, Polen og Danmark. Den nye lampen er lansert i alle fem land.
–Century P475 henvender seg både til private hjem, arbeidsplasser og institusjoner, hvor man ønsker en både flott, stilfull og funksjonell lampe. Den gir et overraskende godt lys samtidig med at strømforbruket er minimalt, forteller Stig Gejl.

www.solarnorge.no/century 

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer