25.09.2021  |  Dining  |  Bordplater

Solid eleganse fra Gense

Innhold fra partner Hva er dette?

Siden Gustav Eriksson grunnla Gense for mer enn 165 år siden, har merket utviklet seg til å bli en av Nordens største og mest kjente leverandører av god kvalitet og funksjonalitet.

Blant Genses mest populære serier finner du Fuga – som nå også finne som biff- og grillbestikk.

Det var designeren Tias Eckhoff som tegnet bestikkserien i 1962. Og siden har serien med de myke linjene og den elegante designen vært utrolig populær. Fuga er behagelig å spise med, og den klassiske designen gjør bestikket velegnet til både hverdag og fest. Det samme gjelder naturligvis for det nyeste tilskuddet: Fuga biff- og grillbestikk.

Funksjonelt og formsikkert

Store biffer eller ovnsstekt kylling til høstens hyggelige middagsselskaper. Grillede grønnsaker og koteletter en sommerkveld sammen med familien – det nye Fuga biff- og grillbestikket passer til enhver anledning.

Siden den spede begynnelsen har Gense vært kjent for evnen til å kombinere det klassiske med det nyskapende. Og Fuga er et prakteksempel på hvordan Gense klarer å kombinere god materialkvalitet med en både funksjonell og formsikker design.

Kongelig kvalitet

Det nye Fuga biff- og grillbestikket, som passer både på et kult og rustikt bord og på et elegant middagsbord, kombinerer på en raffinert måte et blankt hode med et matt skaft – begge deler av rustfritt stål.

I 1982 fikk Gense dokumenter at produktene er av beste kvalitet, da produsenten fikk tittelen Kongelig hoffleverandør av den svenske kongen, og Fuga biff- og grillbestikket er enda et eksempel på merkets tydelige, nøyaktige og subtile design.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer