07.05.2020  |  Interior  |  Bad

Som en velduftende hvisking

Innhold fra partner Hva er dette?

Elegant interiør handler ikke bare om det du ser. Det handler også om stemninger som passer til øyeblikket og til humøret ditt. Og dem kan du nå lokke frem med de nye duftlysene fra INU – Zone Denmarks serie av produkter til bad, avslapning og velvære.

De kan få deg til å slappe av, få ny energi eller bare gi deg hen til øyeblikket – de nye duftlysene fra INU. Bruk dem på baderommet, soverommet, i stua før gjestene kommer eller på hytta sammen med en god bok – de sprer den riktige stemningen som en usynlig, velduftende hvisking.

Lysene er utviklet i samarbeid med dufteksperter, og de er produsert i EU av soya med økologisk bomullsveke. Den rene og behagelige duften kommer fra essensielle organiske oljer som er utvunnet av blant annet blomster, bær, sitrusskall, kongler og blader.

Det betyr at lysene gir fra seg færre partikler enn stearin, og de gjør seg mer diskret og smakfullt bemerket enn andre duftlys – og naturligvis overholder de alle krav til deklarasjon. Likevel er prisen så god at du ikke trenger å spare på den deilige opplevelsen.

Lysene leveres i klare, enkle glass i to størrelser. De fås i variantene Relaxing Break, Fresh Spirit, Pure Presence, Calm Moment og Focused mind, som tilbyr hver sin stemning, og med etiketter i nyanser som passer sammen med Zone Denmarks baderomsserier.

Design: Neu Studio

Forhandles av ledende interiørbutikker, nettbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Om INU

INU er nærvær – hverdagens luksus – i form av nytelse som er inspirert av roen, balansen og sanseligheten fra den skandinaviske bade- og saunakulturen. Det er elegant design, myke tekstiler og fine, sarte dufter til en velfortjent pauser fra hverdagens kjas og mas – en hviskende invitasjon til å skjemme bort sansene og nyte øyeblikket.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer