24.11.2021  |  Interior  |  Design

Soul Image lanserer Soul Board

Bildehistorier med budskap

I 2019 startet den kreative duoen Annika Olmås Nordström, stylist, og Helén Karlsson, fotograf og retusjerer, Soul Image for å produsere og selge fotokunst med budskap. Den siste lanseringen Soul Board har "vision board" som tema.
–Et visjonstavle (vision board) gjenspeiler det du drømmer om og ønsker mer av i livet. Det blir som en kraftig bildebekreftelse som påvirker og kommuniserer med både ditt bevisste og underbevisste, sier Annika Olmås Nordström.
Alle bildene er trykt på svensk, høykvalitets og miljøsertifisert kvalitetspapir og er signert for hånd med Soul Images-seglet.
soulimage.se

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer