31.03.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Sov i blått

Med inspirasjon fra havet

Den rytmiske lyden av bølger som slår, det drømmende skuet av uendelige horisonter, lukten av saltvann ... Havets sanseinntrykk fyller oss med en særegen ro som munner ut i en tidløs farge – blått.


Den klassiske blåfargen har vært viktig for Høie siden 1850, og står sentralt også denne sesongen – fra himmelblått til dypere havtoner, både ensfarget og i enkle mønstre. Tekstilene føles svale og delikate mot huden, ikke ulikt årets første sommerbad. Frøya-sengetøyet i finvevd økologisk bomull er steinvasket for ekstra mykhet, produsert på lag med miljøet. Royal i eksklusiv, matt percale knitrer deilig og fyller omgivelsene med en lun bris. I krepp er Livia og Kos sengetøyets svar på havets små krusninger, hvor vevde luftlommer gir en lett taktilitet. Med innslag av naturens egne materialer i hemp, jute og rotting får sovesonen et maritimt preg, som smaker av strand, avkobling og sakteliv. Og kvalitetene våre leverer på samme visjon som vi har for havet – at det skal holde seg rent og vakkert, lenge.
Skap din egen blåsone med sengetøyet Kos i krepp, Frøya, steinvasket økologisk bomull, Livia krepp, Rasmus, Loke og Simone – alle i ekstra fin bomull, og Royal i percale.


OM HØIE
I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.
www.hoie.no
www.byhoff.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer