24.04.2023  |  Business  |  Bransjenytt

spoga+gafa 2023: Mer areal, flere utstillere, flere trends

Tre måneder før starten er den ledende globale messen for den grønne hagelivsbransjen praktisk talt fullbooket.

spoga+gafa, som finner sted fra 18.-20. juni i Køln, bød allerede siste år velkommen til over 1,000 utstillere fra 52 land. Men i 2023 toppes de 14 hallene med ytterligere fire haller. –Vi er meget tilfredse med den aktuelle utviklingen. Den nye messedatoen i juni, som ble lansert i fjor, passer bransjen fint. Dette avspeiles også i den overveldende respons fra utstillerne. De besøkende kan således se frem til et enda større og mer internasjonalt spoga+gafa 2023, sier Stefan Lohrberg, direktør for spoga+gafa.

Tilbakevendende utstillere og utvidelse av arealene
Det er mange grunner til messens vekst: På den ene siden søker interkontinentale utstillere fra bl.a. Nord-Amerika og Asia kontakter den globale og nasjonale handelen på spoga+gafa igjen. Samtidig har antall deltakere fra DACH-regionen, Benelux-landene og Europa økt betydelig sammenlignet med fjoråret.
Vi jobber med fire produktsegmenter: "garden unique", "garden creation & care", "garden bbq" og "garden living".


–Hvis du ser på de enkelte segmentene, kan vi med stolthet si at verdens største tilbud av utendørs dekorasjon, lek og spill i hagen, hagemøbler og parasoller samt griller venter på de besøkende. Ikke bare øker utstillingen i størrelse, våre besøkende kan også se frem til en enda mer intensiv messeopplevelse. Eksempelvis vil antallet eksklusive grillshowområder og live cooking-stasjoner utvides ytterligere i grillhallene, sier Stefan Lohrberg, direktør for spoga+gafa.

Årets nøkkeltema «Sosiale hager – møteplasser» spiller en viktig rolle i utformingen av utstillingsområdet. Hushagen, balkongen eller terrassen får stadig større betydning og fungerer igjen som en møteplass for familier, venner og naboer.
Produsentene og bransjen støtter opp om hagens samfunnsfunksjon med nye produkter og løsninger. Med sitt fokus på «Sosiale hager – møteplasser» tar spoga+gafa 2023 opp viktigheten av hager og understreker den verdensomspennende sosiale relevansen til private grønne områder. Foredrag med internasjonale eksperter fra grønn industri skal utdype hovedtemaet og belyse andre utfordringer i bransjen. Enten på messens egen scene i hall 6 eller på BHB Garden Summit, holdt parallelt med messen (tirsdag 20. juni 2023), hvis motto i år er "klimatilpasset og full av verdi".


Messens program styrkes av attraktive spesialsoner som Boulevard of Ideas, Outdoor Furniture Trend Show, Decoration and BBQs samt diversifiserte, temabaserte turer på messen.

spoga+gafa 365 Matchmaking Platform
I tillegg til å være et årlig møtested i Köln, tilbyr spoga+gafa også hagelivsstilsindustrien et virtuelt rom. Matchmaking-plattformen spoga+gafa 365 er basert på tilbud og etterspørsel, og knytter sammen mennesker og produkter hele året. AI-kontrollert matchmaking er et enkelt alternativ for å forberede og følge opp messen og se spennende B2buyer-arrangementer.
–Vi er eksperter på B2B-matchmaking for den internasjonale hagelivsstilsindustrien, og bringer kjøpere og leverandører sammen. Vår innovative matchmaking-plattform spoga+gafa 365 lar oss nå tilby denne merverdien i tillegg til vår ledende globale varemesse. Hele året, over over hele verden og digitalt, forklarte Stefan Lohrberg, direktør for spoga+gafa.spoga+gafa 2023.

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer