31.03.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Sprø nyheter fra Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Med det nye sengesettet Crisp fra Södahl kan du virkelig skape en sprø atmosfære på soverommet. Den enkle designen skaper ro og er som alltid kombinert med en deilig kvalitet i både veving og materialer.

Crisp er den perfekte, myke rammen for en god natts søvn.

Med det nye sengesettet fra Södahl er det lagt opp til avslappende velvære i luksuriøse materialer. Setter er laget med såkalt percale-veving, som er en klassisk og ekstra tett lerretsveving av fine garn. Det gjør Crisp deilig, glatt og – som navnet sier – supersprøtt. 

Kul kvalitet

Temperaturen er avgjørende for en god og behagelig natts søvn. Kroppen må ikke avkjøles for mye, men den må også kunne kvitte seg med overflødig varme gjennom natten.

Med den unike percale-vevingen får stoffet sin matte og slitesterke overflate, som enkelt leder varme og fuktighet vekk fra overflaten. Derfor har sengesettet en svært behagelig og temperert overflate.

Diskret eleganse

Nyt Crisp i de to fine fargene Beige og Olive. Alle passer perfekt i det nordiske interiøret med sin elegante og dempede look, som bidrar til å skape en rolig og velbalansert atmosfære på soverommet.

Crisp er laget av 100 % økologisk bomull, GOTS-sertifisert og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Med Crisp har Södahl nok en gang skapt vakre rammer for en god natts søvn.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer