27.01.2023  |  Dining  |  Mat

Stemningsfulle øyeblikk med Lyngby Glas

Innhold fra partner Hva er dette?

Nå ønsker Lyngby Glas våren velkommen med nye, flotte highball- og whiskyglass i den vakre Sorrento-serien.

Vakre Sorrento, som har gitt navn til den fargerike serien fra Lyngby Glas, ligger i Sør-Italia. Og selv om vi ikke har fått sør-italienske temperaturer i det høye nord ennå, skaper Sorrento-nyhetene en varm og innbydende atmosfære allerede tidlig på våren.

Elegant nytelse

Med sin klassiske fasong og sitt karakteristiske mønster fører det nye Sorrento-whiskyglasset tankene til elegante møterom og eksklusive barer i 1960-tallets New York.

Men man trenger ikke å være whiskykjenner for å nyte de gjennomfargede glassene som passer perfekt på ethvert bord. Glassene er også godt egnet som vannglass og til å servere for eksempel et glass forfriskende bringebær- eller hylleblomstsaft.

Flotte fasetter

I likhet med whiskyglassene er de nye highballglassene laget av gjennomfarget glass, og enten man nyter en scotch whisky eller en deilig longdrink, reflekterer glassenes flotte fasetter lyset på en vakker måte.

Både highball- og whiskyglassene selges i sett med fire stykker, og de finnes i fargene amber, grønn, blå og pink og smoke. Whiskyglassene rommer 32 cl, og highballglassene rommer 38 cl – og i likhet med resten av Sorrento-serien er glassene perfekte når du vil skape stemningsfulle øyeblikk.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer