28.12.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Stockholm Furniture & Light Fair flyttes til september 2022

Økende smittespredning er grunnen

Stockholm Furniture & Light Fair flyttes fra februar til 6.–9. september 2022, mens Stockholm Design Week fortsetter som planlagt 7.–13. februar. Det meddelte arrangøren Stockholmsmässan rett før jul. Bak vedtaket ligger den økende spredningen av covid-19.
–Vi er en internasjonal messe med mange utstillere og besøkende fra hele verden, ikke minst fra våre skandinaviske naboer. Vi har stor interesse og engasjement foran 2022, men med dagens situasjon flytter vi messen videre slik at den kan gjennomføres på best mulig måte, sier Hanna Nova Beatrice, prosjektområdeleder for Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.


Valget av messedato denne høsten er basert på hvilke andre messer og aktiviteter som finner sted rundt om i verden i løpet av året og tilgang til Stockholmsmässens lokaler.
Ved å flytte Stockholm Furniture & Light Fair frem til september, gir vi alle en mulighet til å delta, også de selskapene som er basert i land som nå har en lockdown. Etter to års pause føles det viktig å kunne ønske så mange utstillere og besøkende som mulig velkommen i 2022, sier Sanna Gebeyehu, produkt- og konsepteier, Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week.

Stockholm Design Week i februar 2022
Stockholm Design Week, som arrangeres av Stockholm Furniture & Light Fair, finner sted som planlagt 7.–13. februar. Utstillinger og aktiviteter i byen er samlet i Stockholm Design Weeks interaktive app, som gjør det enklere for besøkende å planlegge sine designstopp rundt om i byen. Stockholm Design Week vil også ha et knutepunkt på Östermalm i Stockholm og kuratere en utstilling på et museum i byen. Skyttelbusser vil kjøre mellom de ulike designdistriktene.

–Mange planlagte utstillinger og aktiviteter under Stockholm Design Week kan fortsatt gjennomføres, og derfor føles det relevant å fortsette med designuken i byen. Vi lager et presseprogram og ønsker internasjonal presse som har mulighet til å reise velkommen, men vi forholder oss selvfølgelig til gjeldende restriksjoner, sier Hanna Nova Beatrice.

Stockholm Design & Architecture Talks med tema Being a Game Changer vil bli sendt digitalt i forbindelse med Stockholm Design Week. Leverandører som har bestilt stand samt besøkende som har kjøpt billetter, kommer til å kunne benytte disse på den fremflyttede konferansen i september.

www.stockholmfurniturelightfair.se

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer