25.03.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Stockholm Lignum vinner Tableware International Awards of Excellence 2020

Da Ambiente, Europas største handelsmesse for kjøkken- og interiørbransjen, gikk av stabelen i Frankfurt, ble det utdelt den prestisjefylte Tableware International Awards of Excellence.

Stelton gikk av med seieren i kategorien Decorative for Stockholm Lignum, en kolleksjon designet av den svenske duo Bernadotte & Kylberg.

Tableware International's Awards of Excellence feirer det aller beste bransjen har å tilby. Det bedømmes av bransjefolk og hedrer de mest kreative og interessante designs.

www.stelton.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer