30.05.2022  |  Business  |  Bransjenytt

STOKKE KJØPER OPP EVOMOVE - skaperne av Nomi stolen

Stokke annonserte nylig oppkjøpet av Evomove, selskapet bak den anerkjente Nomi-stolen. Oppkjøpet styrker Stokkes norske design og kulturelle røtter, og støtter Stokke sin strategi som bygger på å utvide sitt sortiment både gjennom innovasjon og oppkjøp.
Evomove er kjent for sin prisbelønte Nomi barnestol. Med unik estetikk er Nomi en ekte innovativ barnestol når det gjelder form, funksjonalitet og sikkerhet. Stolen kan justeres enkelt uten bruk av verktøy og utvikler seg sammen med barnets skiftende behov for støtte ved familiebordet.
Jacob Kragh, administrerende direktør i Stokke sier; «Oppkjøpet av Evomove viser våre ambisjoner til å styrke vår globale posisjon. Vår strategi går ut på å levere en førsteklasses forbrukeropplevelse gjennom produktene og oppkjøp av selskaper som tilbyr komplementære produkter. Stokkes sortiment gjenspeiler våre kjerneverdier når det kommer til bærekraft, design, utvikling av de beste barneproduktene, samt å oppfylle kundenes forventinger på tvers av aldersgrupper og landegrenser».

Nomi-stolen er designet av den anerkjente norske designeren Peter Opsvik, som også er designeren bak den ikoniske Tripp Trapp® stolen. Stolene deler dermed samme DNA, og derfor gjenspeiler Nomi-stolen Peter Opsviks filosofi når det gjelder å gi barnet et komfortabelt sete ved bordet, ved å tilby bevegelsesfrihet, god støtte og at den vokser sammen med barnet. Oppkjøpet av Nomi-stolen styrker Stokkes kompetanse innenfor barnestoler globalt og vil føre Nomi inn på nye markeder og til nye kunder gjennom Stokkes globale distribusjon.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer