08.09.2021  |  Furniture  |  Design

Store små nyheter fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Det er mange og store muligheter til å gi hjemmet enda et lekkert snev av skandinavisk design med de nye møblene fra Villa Collection Denmark. De nye designene er nemlig beskjedne i størrelse, men fulle av kvalitet.

Krakken og skrivebordet, som begge er laget av oljet eik, er dekorative og fint designede møbler som passer perfekt i ethvert hjem. De glir uanstrengt inn i den velkjente atmosfæren av nordic living med en internasjonal vri, som kjennetegner Villa Collection Denmarks atmosfæredesign.

Nordisk funksjonalitet

Møblene er skapt av amerikansk eik, men den enkle designen er umiskjennelig nordisk. Krakken passer perfekt til skrivebordet, og samtidig kan den raskt og enkelt hentes hvis man trenger en ekstra sitteplass ved sofabordet eller på kjøkkenet.

Størrelsen gjør det enkelt å finne plass til skrivebordet i et ledig hjørne eller på et mindre kontor. Men det er også velegnet som for eksempel bord i entreen eller bak sodaen, der det passer fint som estetisk velformet oppbevaring til for eksempel familiens coffee table books eller en fin vase.

Flott finish

Den amerikanske eiken er behandlet med vegetabilsk olje, noe som gir en flott finish, og som en unik designdetalj ser man toppen av beina i setet på krakken. Krakken er L 46,5, B 28 og H 45 cm, og bordet er L 100, B 44,5 og H 73 cm.

Begge møblene er laget av tre som er sertifisert av FSC (Forest Stewardship Council).  I FSC-skoger feller man bare trærne som skogen kan reprodusere, og samtidig tar man hensyn til det biologiske mangfoldet – med andre ord er de to nyhetene designer med god samvittighet.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer