04.08.2020  |  Interior  |  Design

Strålende refleksjon med nye vegg- og bordspeil fra Zone Denmark

Forstørrer og viser ansiktet i forskjellige lystoner, - en kledelig forskjell

Det føles trygt å vite at du ikke har tannkrem på haken og at sminken sitter som den skal. Hvis du legger finpussen på i en halvmørk gang eller ved et halogenopplyst speil, kan det være du ikke ser alt.
Dette er hva de to nye speilene fra Zone Denmark kan endre. De kan henholdsvis stå på bordet og monteres på veggen med fem ganger forstørrelse. Begge speilene har innebygd lys i 3 forskjellige nyanser - kald hvit, naturlig og varm hvit. Belysningen kan dermed tilpasses det kommende dagslyset, uansett årstid. Lyset i speilene slukkes automatisk etter 10 minutter.
Selve speilene er laget av plast, mens armene er av metall. Sammen med kulen på baksiden gir den mange muligheter for å stille inn bordspeilets posisjon. Veggspeilet kan også justeres i høyde og avstand - og vendes tilbake på plass.
De nye speilene er tilgjengelige i fargene svart, grå og hvit for å passe til badets øvrige dekor.

www.zonedenmark.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer