07.07.2021  |  Furniture  |  Design

Stressless® lanserer stoler med velvære-funksjoner

Den kjente norske merkevaren Stressless® tar et nytt steg i sin søken etter ultimat sittekomfort. I høst lanseres hvilestolene Stressless® Sam og Stressless® Scott - med ambisjoner om å levere stol og velværesenter i ett.

- De nye hvilestolene er pakket med finesser, og har et generøst uttrykk basert på skandinavisk designtradisjon. Stolene er utviklet med all den kunnskap om komfort Stressless® har opparbeidet seg gjennom snart 50 år. De kommer i et nytt designuttrykk og har enda mer sofistikerte funksjoner, forteller Brand Manager for Stressless®, Hilde Angelfoss.
Stressless® Sam og Scott er utstyrt med stillegående motorer. De styres med en slank fjernkontroll som er festet med magnet til stolen. Med denne kan den integrerte fotstøtten, ryggstøtten og nakkestøtten reguleres trinnløst til foretrukket posisjon. Stolene kan legges helt tilbake i tilnærmet flat stilling. Det gjør at belastningen på skjelettet fordeles jevnt over hele kroppen.
Massasje og varme for ekstra velvære
- Stolene er i seg selv designet for fullstendig avslapning. Dette kan toppes med tilleggsfunksjonene varme og lett massasje. De ekstra velværefunksjonene styres også ved hjelp av fjernkontrollen, og har flere nivåer for personlig tilpasning, sier Angelfoss. -I en travel hverdag, der du av og til bare rekker en kort ettermiddagshvil, kan en godstol med varme og massasje gi avspenning og bedre hvile i den tiden du har til rådighet, legger hun til.


Ergonomisk perfeksjonering gjennom 50 år
Dybdekomforten er sikret ved hjelp av en ergonomisk formet ramme, påspent flexo-fjær og et lag med formstøpt, spenstig skumplast. Kombinert med et ekstra lag skum og fiber sørger dette for at stolen tar deg mykt imot når du setter deg. Ryggstøtten er utstyrt med Plus™-system. Dette gjør at korsrygg- og nakkestøtte justeres automatisk til din sittestilling.
Selv armlenene er nøye gjennomtenkt. De følger ryggens bevegelser når stolen reguleres og gir perfekt støtte til armene i alle sittestillinger. Begge modellene har en ekstra pute som kan reguleres manuelt for finjustering av støtte til hode og nakke.
Mange valgmuligheter
De nye hvilestolene fra Stressless® kommer i to ulike design: Stressless® Sam og Stressless® Scott. De leveres med baser i treverk eller metall, og man kan velge blant et stort antall tekstiler, hudkvaliteter og farger på stolenes trekk.
Stressless® Sam har et sjenerøst og åpent design i moderne retro-stil, med myke former og puter. Den elegante silhuetten fremheves av franske sømmer. Stolryggen og setet er formet for optimal komfort, og den justerbare hodeputen gir perfekt støtte for hodet og nakken. Denne modellen kan også leveres med et eksklusivt trepanel på armlenene.
Stressless® Scott har et grasiøst og slankt design som passer inn i ethvert interiør. Detaljer som doble sømmer gir et eksklusivt preg, og den behagelige innerputen myker opp silhuetten og sørger for
luksuriøs sittekomfort. En integrert nakkepute gjør det enkelt å justere hodestøtten etter behov.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer