15.05.2020  |  Interior  |  Bad

SUII – japanske tendenser til badet

Innhold fra partner Hva er dette?

SUII er japansk og betyr overgang – en referanse til en designmessig detalj i Zone Denmarks nye baderomsserie. Men også til seriens vellykkede synergi mellom stram, japansk minimalisme og myk dansk design.

Mange av oss foretrekker at baderommet har enkelt interiør, med tekstiler og tilbehør som passer til formålet – og det er nettopp det Zone Denmarks nye baderomsserie SUII tilbyr.

Ny glans over bademiljøet

Zone Denmark har markert seg sterkt innen baderomsserier, og nå føyer vi et helt nytt materiale til sortimentet. SUII er laget i høyglans akrylplast som har høy slagfasthet som blant annet passer fint til produkter som brukes i gulvhøyde.

Men det gir først og fremst en ny og eksklusiv look som fører tankene til japanske lakkesker, og som passer til baderommets enkelhet.

Alle SUII-produkter kjennetegnes av en helt ny design med en sylindrisk silhuett. Den ender i en myk knekk nede som hever beholderne lett fra overflaten, og som skaper designmessig sammenheng fra såpedispenser til pedalbøtte.

Hygienisk minirevolusjon

Som noe helt nytt er hodet på SUII-seriens toalettbørste laget i silikon – en liten revolusjon som gir børsten et unikt utseende, og som øker både effektivitet og hygiene.

I tillegg består serien av en såpeskål som holder såpen tørr og hygienisk samt såpedispenser og tannbørstekrus som begge er tilgjengelig i både en lav og butt og en høy og slank versjon. Og SUII tilbyr også en 4 liters pedalbøtte som skjuler de mekaniske delene i designen. Som en ekstra funksjon er bunnen på alle produktene utstyrt med dempende silikon.

Design: VE2

Forhandles av ledende interiørbutikker, nettbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med nyskapende designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer konvensjonene, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver eneste dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og designen lages i attraktive materialer som er like nyskapende som produktene selv. Vi har vunnet utallige internasjonale designpriser – og det er fantastisk. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden, som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer