23.05.2023  |  Kitchen  |  Utstyr

Sunn livsstil: Er du flink til å presse sitronen?

Innhold fra partner Hva er dette?

Spar penger, lev sunnere og boost energinivået og den generelle velværefølelsen med Kuvings REVO830. Utnytt all frukt og grønnsaker fra kjøleskapet og nyt et glass livseliksir.

Ikke flere unnskyldninger for matsvinn og usunn livsstil. Med slowjuiceren Kuvings REVO830 bevares flere næringsstoffer, du oppnår høyere juiceutbytte og bedre smak, reduserer skumdannelse og støy samt sikrer enkel rengjøring.

I tillegg er slowjuiceren utstyrt med 8,8 cm påfyllingsrør til hel frukt og 4,3 cm påfyllingsrør med auto-kutting til f.eks. gulrøtter/selleri. Det betyr med andre ord at ingrediensene krever minimalt med forberedelse før de presses. Maskinen gjør jobben for deg og leverer velsmakende sunnhet i et glass. Dermed får du raskt og enkelt i deg den daglig anbefalte mengden frukt og grønt, og du får i tillegg brukt opp alt du har i kjøleskapet.

Ikke nok med at du får en vitaminfyldig juice – fruktkjøttet har en rekke bruksmuligheter, slik at du får med deg alt fra ingrediensene. Du kan f.eks. bruke det til fyll i kjøttkaker, bakverk og suppe. Eller som base til muslibarer eller pesto.

Med Kuvings REVO830 får du en supereffektiv slowjuicer i toppkvalitet, som gir energi til kropp og sjel. Sunt, godt og enkelt.

--

Les mer om Kuvings REVO830 her: https://www.witt.no/merker/witt/produkter/kuvings-revo830-silver-whole-slowjuicer

--

Veil. utsalgspris: NOK 8.499,-

--

Links til high-res bilder: https://we.tl/t-7pRTuhIyLQ

--

For ytterligere info kontaktes Witt PR-avdeling:

presse@witt.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer