07.04.2022  |  Dining  |  Mat

Superelegant servering med Morsø

Innhold fra partner Hva er dette?

Forno er en ny steaktallerken av svartemaljert steintøy fra Morsø, som kombinerer en elegant og trendy stil med masse funksjonalitet. Forno gjør det enkelt å servere biffen rett fra ovnen – uten å gå på kompromiss med det estetiske uttrykket.

Man trenger ikke å gå langt tilbake før steintøy i hovedsak var noe som ble forbundet med 1970-tallet. De siste årene har en rekke designere imidlertid begynt å utvikle flott og elegant steintøy igjen. Det gjelder for eksempel Klaus Rath, som har designet den nye steaktallerkenen Forno.

Klassisk modernitet

Med Forno presenterer Morsø en raffinert tallerken med et både klassisk og moderne uttrykk, og som dermed er helt i tråd med nordisk estetikk og interiør.

I designet av kunsthåndverk er mener Klaus Rath det er viktig å kombinere nettopp det estetiske med tekniske, kommersielle og funksjonelle aspekter. Det er også tydelig i Forno, som har en flott, oval form med høyere kant på den ene siden, slik at sausen eller saft fra biffen samles og forblir på tallerkenen.

Funksjonelle Forno

Det svartemaljerte steintøyet er 28 x 20 cm, og det har flere funksjonelle fordeler. Derfor tåler Forno varme opptil 250 grader, slik at det blir enkelt å både servere biffen og å holde den varm. Hvis man serverer rett fra ovnen, er det naturligvis viktig å plassere tallerkenen på brannsikkert materiale.

I tillegg kan tallerkenen kombineres med Morsø Greb, slik at man ikke risikerer å brenne fingrene når man skal ta tallerkenen ut av ovnen, og funksjonelle Formo kan også vaskes i oppvaskmaskin.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer