23.09.2021  |  Kitchen  |  Mat

Supert basisutstyr fra Blomsterbergs

Innhold fra partner Hva er dette?

Man kommer ikke utenom det mest grunnleggende kjøkkenutstyret som finnes – nemlig bollen. Nå lanserer Blomsterbergs en ny, elegant og praktisk modell.

Uansett om dagens kjøkkensysler er små, delikate cupcakes, en langpannekake til klassen eller om man bare skal røre sammen en dressing til salaten, kommer man ikke utenom det mest grunnleggende kjøkkenutstyret som finnes – nemlig bollen. Nå lanserer Blomsterbergs en ny, elegant og praktisk modell.

De fleste av oss forbinder Mette Blomsterberg med søte ting og latter. Og det av god grunn, for hun elsker å skjemme oss bort med mesterverk som gleder alle sanser. Hennes imponerende søtsaker krever også fokus på detaljer – og redskap av høy kvalitet. «Det må være både funksjonelt, praktisk og fint å se på», som hun pleier å si. Det gjelder også basisutstyr som bollen.

Et godt grep

Ingen kjøkken kan fungere uten gode boller. Slik er det med den saken. Derfor lanserer Blomsterbergs et nytt sett med boller, som naturligvis som alltid er av topp kvalitet, og som i tillegg er enkle å bruke.

Når man tryller på kjøkkenet, bidrar de nye bollene til å gi en følelse av at man har et godt grep – bokstavelig talt. For det store håndtaket i den ene siden av bollene er ekstremt behagelig å holde i, og i tillegg gir det godt grep mens man arbeider.

Lett og elegant

Det nye settet fra Blomsterbergs består av to boller som rommer henholdsvis 1,5 og 3 liter. Bollene er laget av slitesterk PP-plast, som er et svært robust og holdbart materiale som både kan resirkuleres og gjenbrukes.

Settet finnes i en elegant grå farge og i hvitt, og som alt annet hos Blomsterbergs er det et bevis på merkets kompromissløse fokus på profesjonalitet kombinert med masse lidenskap for å gjøre det søte livet enda søtere – og lettere.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer