20.11.2020  |  Dining  |  Design

Tassen Barfing bolle

Innhold fra partner Hva er dette?

Hver gang TASSEN-samfunnet summer med hjertelige ideer, fører det til virkelig spesielle produkter.

Så når det gjaldt å gjøre 'barfing' -skålen til virkelighet, var vi klare til å dykke ned i denne sprø muligheten. Men som det viste seg, utgjorde denne enda flere tekniske utfordringer enn vår vanlige porselensproduksjonsprosess.

Det er fordi fyring av porselen i ovnen med høy temperatur allerede er en egen kunst. Men når du legger til et gapende hull foran i bollen i ligningen, blir det enda mer komplisert.

Så igjen, vi er kjent for å alltid ha en utfordring, spesielt når et galt nytt produkt er involvert. Apropos sprø: Kanskje den nye ‘barfing’-skålen er helt bonkers ved første øyekast, men ved nærmere ettersyn er den også litt kjærlig og definitivt et blikkfang.

Bare for å si det - ansvarsfraskrivelse! - denne er ikke ment for å nyte suppe eller andre væsker (duh). Men bollen tilfører definitivt en spektakulær presentasjon til søte og salte godbiter som snackselskere ikke kan få nok av mens de legger en bokstavelig vri på å kaste kakene sine.

Mere fra Living and Dining AS

Living and Dining AS

www.living-dining.no

Vi fokuserer på varemerker som legger vekt på kvalitet, funksjonalitet og design. Ønsker din butikk å føre noen av våre merker, ta kontakt. Våre merker er: UMAGE  Present Time  Storefactory  Tassen  The Spice Tree  Polyhedra  Spring Copenhagen  Compliments   

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer