07.04.2022  |  Dining  |  Utstyr

Thermos er best i test

Innhold fra partner Hva er dette?

Blant hele 17 termoser ble JMY-termosen fra Thermos kåret til best i test hos Tek.no i januar. Flasken holder det varme varmt, det kalde kaldt, og den er både enkel og behagelig å drikke av. Perfekt til både hverdag og til helgeturer ute i det fri.

Rett og slett fantastisk bra. Det er vurderingen av JMY-termosen fra Thermos, som Tek.no har sammenlignet og testet mot 16 andre termoser. Ingen av konkurrentene klarte å hamle opp med JMY, som er perfekt til turene mellom jobb og skole, men som også uten problemer holder kaffen varm på lange fotturer.

Thermos holder på temperaturen

Der de fleste av konkurrentene ikke klarte å holde væsken varm i mer enn tre timer før den begynte å bli lunken, viste Thermos seg å være ekstremt effektiv.

Etter tre timer i en fryser var væsken fortsatt hele 75 grader varm, og termosen var enda mer imponerende etter ni timer i fryseren, da væsken fortsatt var 49 grader. JMY-termosen holder væske varm i 12 timer, og kald i hele 24 timer.

En helt tett termos

Termosen er av stål, og den rommer 350 ml. Designen gjør den enkel og komfortabel å holde, og i tillegg sikrer den at du ikke får lokket i ansiktet når du bøyer hodet bakover for å drikke.

I tillegg til å være ekstremt effektiv når det handler om å holde væske varm – eller kald – har JMY den viktige egenskapen at den er 100 % tett. Du risikerer ikke en eneste kaffe- eller saftflekk i vesken. Dermed er JMY et trygt valg når familien skal på tur, på jobb eller på skolen.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer