16.06.2022  |  Dining  |  Mat

Thermos KIDS gjør hverdagen til en lek

Innhold fra partner Hva er dette?

Thermos KIDS setter mye farge på hverdagen og er også et effektivt hjelpemiddel når det kalde skal holdes kaldt – og det varme skal holdes varmt.

Det gjelder naturligvis også drikkeflasken Thermos 335 ml Funtainer Hydration og mattermosen Thermos 290 ml Funtainer.

Det var nesten en revolusjon da Thermos presenterte sin første termos, siden man kunne holde kaffen varm uten å måtte pakke inn kannen – eller saften kald, selv om man ikke hadde tilgang til isbiter. Og Thermos er fortsatt med på å gjøre hverdagen enklere og mer luksuriøs.

Barnevennlig design

Det er mer enn 100 år siden den første Thermos-kannen så dagens lys. Siden har merket utviklet stadig mer teknologiske produkter, som også utmerker seg ved å være målrettet mot forskjellige brukere.

Med Thermos KIDS er det for eksempel fokus på en design med ekstremt barnevennlig funksjonalitet, form og farger – når junior skal på skole, på fotballkamp eller på leirskole.

Flere fordeler

Drikkeflasken Thermos 335 ml Funtainer Hydration, som er velegnet for kald drikke, gir godt grep og har samtidig lokk med smart popup-sugerør. Med mattermosen Thermos 290 ml Funtainer er det enkelt å holde maten kald – eller varm i opptil fem timer.

Både drikkeflasken og mattermosen fra Thermos er laget av rustfritt stål. De bør vaskes for hånd, inkludert før de brukes til hverdagens gjøremål for første gang. Eller til leirskolen, skogturen – og andre eventyr.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer