23.05.2022  |  Interior  |  Trender

Tidløs klassiker: Denne fargeduoen går aldri av moten

Enhver stilhistorisk periode med respekt for seg selv, har en liten dæsj med sort og hvitt! Bare se på art deco - og ikke minst postmodernismen med Memphis Group! Akkurat slik er det nå også. I flere år har vi lekt med den mest minimalistiske fargeduoen mange ganger, sier Tale Olivia Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

Klassiker full av kontraster
Kombinasjonen av sort og hvitt er en klassiker som alltid fungerer og som kan tilpasses alle typer interiør. Enten du liker det elegante og tidløse, den franske landstilen eller den industrielle looken, så passer det alltid med sort/hvitt i kombinasjon. Blant interiørstylistene er detaljer i sort og hvitt et mye brukt grep for å skape kontraster og blikkfang. Den sorte vasen mot den hvite veggen, de sorte vinduskarmene mot de hvite gardinene. Mens sort setter fokus på detaljene og de forskjellige arkitektoniske elementene i rommet, gir det hvite et pust av frisk luft og gjør det mer romslig.
Ying og yang
– Vi blir ikke lei av sort og hvitt. Fargeduoen er som ying og yang og skaper en perfekt symbiose mot resten av verdens farger, forteller Henningsen.
Hun har plukket ut noen av Fargerikes favoritter de siste årene. Nyt kontrastene!

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer