29.06.2021  |  Furniture  |  Design

Tidløst design i treverk av høy kvalitet

TRIPP TRAPP® I NYE OAK BROWN

Det geniale og fine Skandinaviske designet er på sitt beste med vår prisvinnende Tripp Trapp® stol i en ny eikebrun farge. Med ikonisk Tripp Trapp bringes barnet til bordet og hjertet av familien.

Eik er lenge brukt av håndverkere og berømte møbelprodusenter for å skape noen av de mest gjenkjennelige designene i vår tid. Verdsatt for sin rike tekstur og hardhet gir eik et moderne og klassisk utseende. Eik er allsidig, naturlig og avansert, og en perfekt match for den ikoniske Tripp Trapp® stol!


Den robuste eiken som er valgt til Tripp Trapp® stolen gir hver stol et enestående utseende som blir mer attraktivt over tid. Dette er viktig for Tripp Trapp® som er en premium designerstol beregnet på lang levetid i flere generasjoner.

Tripp Trapp® stolen er hovedsakelig laget av europeisk bøk- og eikeskog, noe av det beste som finnes i Sentral-Europa og er hentet ut etter bærekraftprinsippene. Bøk og eik er kjent for sin styrke, holdbarhet og fleksibilitet – og derfor det naturlige valget for møbler med lang levetid!

Stolen har 7 års garanti.

www.stokke.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer