12.04.2023  |  Interior  |  Dekorasjon

Tidløst inne og ute

De stilige Stelton Hurricanes, designet av Maria Berntsen, kommer i en ny farge denne våren; sand, som gir et lyst og mykt preg på interiøret. Med sin velkjente sans for enkelhet har Maria Berntsen designet de stilige Hurricanes, som skaper en helt spesiell atmosfære og kan brukes hele året – både til de lange sommerkveldene på terrassen og de mørke vinterkveldene i stua. Det diskrete, men likevel særegne designet er tidløst i sitt uttrykk og passer inn hvor som helst i hjemmet, både inne og ute, og vil kunne bringe glede og hygge både nå og i mange år fremover.

Stativene kommer i to størrelser og er designet for å passe både kubbelys og telys. Basen på selve staken er laget av steintøy, som er ekstremt værbestandig. Stelton Hurricanes tåler derfor å stå utendørs, selv i kuldegrader. Når det regner ned i lampene sørger designet for at vannet renner ut gjennom hull i bunnen.

Stagerne kommer i to størrelser og er designet, så de passer til både bloklys og fyrfadslys. Selve foden af stagen er udført i stentøj, der er yderst vejrbestandigt. Stelton hurricanes kan derfor tåle at blive efterladt udendørs, også i frostvejr. Når det regner ned i lamperne, sørger designet for at lede vandet ud igennem huller i bunden.

www.stelton.dk

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer