08.04.2021  |  Interior  |  Design

Tidstypisk - ting som tåler tidens tann

Ved å se på gamle ting med nye øyne, ta tingene ut av opprinnelig kontekst og bruke dem på nye måter, kan vi både få en mer personlig stil og gjøre en innsats for miljøet, sier Camilla Harbu Bielecki i boken Tidstypisk – ting som tåler tidens tann.

Det er lite som får Camilla i så godt humør som å dra på loppemarked eller på en bruktbutikk. I boken deler hun sin kjærlighet og kunnskap om gamle skatter og vintageinteriør. 

Hva skal du se etter når du handler brukt? Og hvordan finner du din egen stil?  Ved å lære bort grunnteknikker for innredning og styling gjør hun det lettere for oss å lykkes med å kombinere gammelt og nytt hjemme. Enten du jakter på designklassikere, ønsker å vite mer om hvem som har laget de gamle møblene og tingene du innreder med eller se hvilke trender som har preget ulike tiår, hjelper Camilla deg på veien.

Bærekraftig forbruk

Gjenbruk er miljøvennlig og bærekraftig, og det beste du kan gjøre for miljøet er å ta vare på og bruke det du allerede har. I boka får du veiledning i hvordan du kan ta vare på møblene dine eller fikse møbler du har kjøpt brukt, enten du trenger å få frem gløden i et treverk, reparere riper og hakk, liming av møbler eller fjerning av maling og lakk.


Camilla Harbu Bielecki (f. 1982) kommer fra Hamar og bor i Oslo. Hun er ekspert på gjenbruk og driver den populære instakontoen og vintagebutikken Tidstypisk. Hun har mastergrad i journalistikk og har mange års erfaring som journalist i ukeblad og redaktør i ulike interiør- og boligmagasiner. Tidstypisk er hennes første bok.
https://tidstypisk.no/

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer