19.02.2021  |  Furniture  |  Brukskunst

Tilbake til furu

Furu har kommet tilbake for å bli. Med over 80 års erfaring utmerker Gryhyttan Stålmöbler seg med sin høye kvalitet. Hemmeligheten ligger i produksjonen.

Det er forskjell på furu og furu. For at furumøblenemøblene fra Grythyttan Stålmöbler skal ha høyeste kvalitet, skjæres treet med stående årringer. Da har årringene samme retning som kortsiden, som betyr at treet ikke vil bue seg. Overflaten blir også hardere, som gjør møblene dimensjonsstabile og mindre utsatt for sprekker. Furu i Grythyttan Stålmöblers sortiment er PEFC-merket*, noe som viser at den er laget av råvarer som kommer fra bærekraftig forvaltede skoger i samsvar med PEFCs krav.

Stativet er laget av varmforsinket stål som gir en vakker og motstandsdyktig overflate mot vær og vind. Det gir en vedlikeholdsfri korrosjonsbeskyttelse i flere tiår. Hele produksjonen utføres av erfarne håndverkere hos Grythyttan.

Grythyttan Stålmöbler har møblert det skandinaviske sommerlivet siden 1930, og er en fjerdegenerasjons familiebedrift.
Produksjonen foregår fortsatt i fabrikken i Gryhyttan, Sverige. Med en lidenskap for håndverket, stolthet over deres historie, et ønske om funksjonell design og en nysgjerrighet over nye muligheter, bygger Grythyttan Stålmöbler sten for sten for framtiden. Mange har vokst opp med møbler, og nye generasjoner oppdager og setter pris på tidløs design og kompromissløs kvalitet. Stikkord som håndverk, nøye valg av materialer, og lang holdbarhet kjennetegner Grythyttan Stålmöbler.
www.grythyttan.net

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer