13.04.2022  |  Interior  |  Utendørs

Trendy Outdoor-nyheter fra Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Det er in å være ute. Mer enn noen gang bruker vi uterommet som en naturlig forlengelse av hjemmet, og Södahls nye Outdoor-kolleksjon inneholder mange flotte produkter – der høy kvalitet som alltid kombineres med masse komfort og elegant design.

Små oaser i form av koselige kroker i hagen, på balkongen og på terrassen. Med sin nye Outdoor-kolleksjon presenterer Södahl et overflødighetshorn av muligheter for å bokstavelig talt utvide hjemmet med trendy og fine uterom, med stil og design som passer sammen med resten av hjemmet. 

Delikat diskresjon

Den stripete Nordic-serien er laget av en deilig spun-polyester som er spunnet som bomull, og som derfor ikke oppleves som syntetisk. Spun-polyester absorberer ikke fuktighet og er i tillegg slitesterk og lysekte, slik at putene ikke falmer.

Nordic-serien finnes i diskrete, klassiske skandinaviske nyanser, med Beige og Olive som dominerende farger. Putene er 40 x 60 cm, sitteputene er 40 x 40 cm, og puter til solseng, som har polyesterfyll og som i tillegg kan rulles sammen og knyttes med fastsydde stropper, er 70 x 190 cm.

Sol, strand og vann

Vakre pledd er også en del av Outdoor-kolleksjonen, og det fine Easy Throw kan i tillegg også brukes som sjal til og fra stranden. Pleddene finnes i Indigo og Brown, de er 95 x 170 cm, og de er laget av 90 % bomull og 10 % lin.

Det myke Waffle-pleddet er laget av 100 % bomull i vaffelkvalitet, det er 130 x 170 cm, og det finnes i fargene Blue og Green – det perfekte pleddet når det blir litt kjølig på kvelden. Og uansett om det er varmt eller kaldt og du er på stranden eller i hagen, oppfyller Södahls Outdoor-kolleksjon vårens og sommerens forskjellige behov.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer