28.09.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

Trendy tepper fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Tepper er en av de store boligtrendene for tiden. Spesielt tepper med elegante, grafiske mønstre har blitt populære i interiøret, og det gjelder ikke bare gulvtepper, men også flotte veggtepper. Villa Collection Denmarks flotte høstnyheter passer til alt.

Villa Collection Denmark ruller ut høstsesongen med et par vakre tepper, som med sine fine farger bidrar til å skape ro og hygge i hjemmet. Samtidig er teppene med de grafiske mønstrene superfunksjonelle, siden de både kan ligge på gulvet og henges på veggen – loddrett eller vannrett.

Rom med personlighet

Det er mange grunner til at tepper er så populære. De kan bidra til å gjøre rommet mykere og skape balanse mot de ofte mer kantete møblene, de kan definere rom i rommet, og du kan også gi rommet en helt personlig vri med tepper.

Det gjelder også de nye teppene fra Villa Collection Denmarks, som med sitt flotte, håndlagde uttrykk skaper en både varm og kul atmosfære.

En look med lekker lyd

Tepper øker ikke bare hyggefaktoren, de fjerner også romklang. De samme fordelene har disse fine teppene, som begge er av 100 % bomull, men som er forskjellige i fargen. Grey har en fin look i gråtoner, ispedd elegant grønt, mens Nature er holdt i varme, grønnbrune toner, ispedd en vakker rød nyanse.

Med de to nyhetene, som måler L 110 og B 70 cm, får du også kroker til å henge teppene opp med. Loddrett eller vannrett. Alt etter hva som passer best sammen med resten av interiøret, rommets dimensjoner – og din personlige smak.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer