05.05.2021  |  Interior  |  Tilbehør

Trygghet i lommeformat

Innhold fra partner Hva er dette?

Nå kan du raskt og enkelt desinfisere hendene når du er på farten. Go Clean er en liten og elegant designet håndspray fra Zone Denmark, som passer både i lommen, håndvesken og hanskerommet.

Nå lanserer Zone Denmarks SINGLES-kolleksjon Go Clean – en praktisk og hygienisk håndspray i lommeformat, i merkets elegante, minimalistiske design. Så heretter kan du ta med det håndspriten overalt – på en elegant måte.

De er enkel å ha med i lommen eller som fast inventar i vesken sammen med lommebok, nøkler og mobiltelefon. Så nå kan du diskret desinfisere hender og eventuelle gjenstander på jobb, i flyet, i bilen, på shopping, restaurant og så videre.

Go Clean har ikke lokk, og den betjenes enkelt med én hånd – uten at den lekker i vesken. Den er 8,5 x 2,4 cm og leveres uten innhold, men den er enkel å fylle på, slik at du alltid har med deg favoritt-håndspriten din.

Go Clean finnes i fargene Black, Warm Grey, Elm Green, Cocoa Brown, Terracotta og Camel – finn den som matcher vesken din eller antrekket ditt.

Forhandles av ledende nettbutikker, interiørbutikker, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Kontakt Zone Denmark på telefon +45 86 60 25 30 for å finne nærmeste forhandler.
 

Om SINGLES

SINGLES er en kolleksjon av flørtende design, skapt av Zone Denmark i samarbeid med innovative danske designere. Det er nytolkninger av kjente produkter som ikke har blitt brakt til verden for å imponere, men for å invitere. Singles kommer til butikkene i fargerike drypp – en om gangen – og de kommer til å sjarmere deg som elsker sterk og forførende design.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer