28.10.2022  |  Kitchen  |  Mat

Tungtveiende argumenter fra Rosti

Innhold fra partner Hva er dette?

Med den nye kjøkkenvekten Mensura fra Rosti får du i både pose og sekk – i form av både form og funksjon.

På latin betyr Mensura «å måle», og Mensura-seriens nye vekt både måler og veier raskt og nøyaktig – og helt opptil 10 kg, noe som er dobbelt så mye som de fleste kjøkkenvekter kan klare.

Samtidig er Mensura-kjøkkenvekten et stykke upåklagelig dansk design, som med sine enkle former og elegante avrunding passer perfekt sammen med den tidløse designen til resten av produktene fra Rosti. Harmonien går igjen i de seks trendy fargene – som også passer perfekt til Rostis øvrige sortiment.

I både pose og sekk 

Mensura veier store mengder med samme gode presisjon som små. Vekten har ikke bare dobbelt så god kapasitet. Bollen som medfølger, kan snus og brukes som beskyttende lokk når vekten ikke er i bruk.

Bollen rommer 300 ml, og den kan vaskes i oppvaskmaskin. Det store LED-displayet med hvite tall er godt synlig fra alle vinkler, og du kan velge forskjellige måleenheter, som g, kg, oz, lb, ml og fl oz. I tillegg har Mensura sklisikre silikonføtter. 

Funksjonell skjønnhet

Som alltid er unik kvalitet og fantastisk funksjonalitet fokuset. Mensura er også et uttrykk for Rostis forkjærlighet for flott design, som det denne gangen er Halskov & Dalsgaard Design som står bak.

De stilrene fargene strekker seg fra en elegant Black, via Nordic Green, Dusty Blue, Mensura Curry og Mensura Humus, til den varme Mensura Red. Uavhengig av farge er det naturligvis fem års garanti på kjøkkenvekten Mensura.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer