28.04.2022  |  Interior  |  Utendørs

Ut under åpen himmel med Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Å nyte naturen, den friske luften, blomstene i hagen eller bølgenes skvulping mot land er selve symbolet på høy livskvalitet.

Høy kvalitet og elegant design finner man også i Södahls nye Outdoor-kolleksjon, som på en enkel og elegant måte forvandler uterom til en naturlig forlengelse av boligen.

Fra de første vårdagene til lange, lyse sommerkvelder og varme sensommerøyeblikk. Sommerhalvåret byr på et vell av muligheter for å dyrke de mange flotte utendørsoasene, som Södahl med sin Outdoor-kolleksjon leverer mange elegante og komfortable design til.

Ro og harmoni

Melange-serien er i en fin melangevevd polyesterkvalitet, der den ensfargede looken skaper et rolig og harmonisk uttrykk. Putene er også flotte i kombinasjon med mønstrede produkter, som for eksempel den stripete Easy-strandvesken med håndtak av kunstskinn og mange praktiske lommer.

Melangeputene er 50 x 50 cm, sitteputene er 40 x 40 cm, og begge finnes i elegant beige og vakker indigo. Vakre og ensfargede er også Match-vatteppene av 100 % myk bomull. De er 130 x 170 cm og finnes i fargene Sky Blue, Straw og Olive.

Romantisk våridyll

Med den frøste spede vårsolen titter også de små, hvite tusenfrydene frem. I en romantisk retrodesign byr Södahls Bellis-serie på et fint piknikteppe som med målene 130 x 170 cm gir god plass. Bellis-putene er 45 x 45 cm, mens sitteputene er 40 cm x 40 cm.

De søte Bellis-produktene finnes i Straw/Rose og Indigo/Camel. De er produsert av polyester og bomull (60 % / 40 %), som er velegnet for outdoor-produkter, siden blandingen i motsetning til 100 % bomull absorberer mindre fuktighet og tåler UV-stråler bedre – solskinnstime etter solskinnstime. 

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer