21.12.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Utstillerlisten for Oslo Design Fair januar 2022 er klar!

Ledelsen er stolte og glade over å kunne presentere årets utstillere på Oslo Design Fair januar 2022. Til tross for usikre tider – nok en gang, så har man likevel 160 utstillere med.

I tillegg så ferdigstilles i disse dager en helt unik tendensutstilling med mange spennende samarbeidspartnere. Utstillingen er designet av Léva Urban design og Kirsten Visdal i samarbeid med Per Olav Solberg skal kuratere hele utstillingen hvor norsk kulturarv kommer frem i ny kontekst.

Dette vil dere ikke gå glipp av, og ledelsen håper å se så mange som mulig på Oslo Design Fair i slutten av januar!

Oslo Design Fair arrangeres som planlagt 26. - 28.januar 2022!
Regjeringens siste restriksjonene har ingen påvirkning på den planlagte gjennomføringen av Oslo Design Fair så lenge messen avholdes på en smittevernfaglig forsvarlig måte. Dette innebærer krav om å sørge for at det er mulig å holde minst 1 meters avstand til personer som ikke er i samme husstand eller tilsvarende nære, og at virksomheten har utarbeidet rutiner for god hygiene, godt renhold og lufting. På Oslo Design Fair er ikke dette noe problem, og messen som ble avholdt 1.- 3. september ble også gjennomført på samme smittevernfaglig forsvarlig måte.

Her er utstillerlisten for januar 2022:

www.oslodesignfair.no/utstillerliste-var-2022/?mc_cid=65cceba81e&mc_eid=54ffd2e99e

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer