24.11.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Vårens tekstilnyheter flytter inn på Rusta

Smyg inn vårens fargeskala med gardiner, puter og pledd.

Naturen, og dens farger og materialer, fortsetter å inspirere når det kommer til interiør. Blant vårens tekstilnyheter finnes det grønne farger i alle nyanser i kombinasjon med mer nøytrale toner som naturhvit og beige.
På mønsterfronten avspeiles lengselen etter det naturlige i form av botaniske mønstre, som for eksempel det nye bladmønsteret Ginko som finnes på gardiner, duker og pynteputer. Det finnes også praktfulle blomstermønster her, som virkelig gjør noe ut av seg, og hjelper til med å skape en personlig følelse.


Myke nyheter til hele hjemmet
Blant Rustas vårtekstiler er det gardiner i mengder av ulike farger, mønstre og utførelser. Utover gardinlengder og gardinkapper, gjør også liftgardinen et comeback. Pynteputer og putetrekk er en enkel måte å fornye både soverommet og stuen på. Blant nyhetene er det modeller med struktur og frynser, samt flere fine fløyelstrekk i duse pasteller.
Sengeavdelingen får besøk av flere nye mønsterbilder, med sengesett i både bomull og lin. Rusta fortsetter med å øke utvalget av produkter produsert i bærekraftige materialer. 95% av all bomull på interiøravdelingen er nå BCI-sertifisert.
Naturlige materialer som jute, sisal og ull fortsetter å trone på manges ønskeliste til hjemmet, noe som blant annet gjenspeiles på teppeavdelingen. Naturhvit og beige i ulike nyanser tar plass på alt fra tepper med lugg til tuftede modeller. Her er det enkelt å finne en ny, prisgunstig favoritt!


Stoff som metervare
En av vårens mest spennende nyheter, er stoff som metervare. Perfekt for den som vil sy gardiner etter spesialmål, eller sy egne klær og detaljer. Velg blant materialer som fløyel, lin og bomull. Her finnes det flere ensfargede stoffer i vårens fargeskala, i tillegg til mønstrede varianter.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer