27.10.2022  |  Dining  |  Mat

Vakkert og solid fra HOLM

Innhold fra partner Hva er dette?

Bak Claus Holms lekne tilnærming til kjøkkenet gjemmer det seg en knivskarp tilnærming til kvalitet. Derfor er gode og solide produkter fokuset for HOLM, som med sin serie av akasie kombinerer det solide med det vakre – og nå har det kommet nyheter.

Den sprudlende kokken er kjent for sin kjærlighet for det saftige, sunne og velsmakende måltidet, som ser ekstra innbydende ut når det serveres på og med vakker akasie. Et treslag som også kjennetegnes av den imponerende styrken, noe som gir lag holdbarhet.

Unik servering

Det nye serveringsbrettet fra HOLM er helt unikt. Bokstavelig talt, men også takket være den organiske formen og de varme nyansene. Det er flott og funksjonelt til for eksempel frukt og ost. Og hvis du skal servere et ostebrett, kan du også kjøpe et ostesett av akasie, slik at serveringen blir både enkel og flott å se på.

Brettet finnes i to størrelser. Det ene er L 30, B 24 og H 1,5 cm, og det smale og avlange er L 35, B 14 og H 1,5 cm. Du trenger bare å tørke over akasien med en fuktig klut etter bruk og etterbehandle den med matolje et par ganger i året.

Godbiter i flere etasjer

En annen nyhet i serien av akasie er det praktiske serveringsstativet, som er perfekt når du skal servere for eksempel kaketapas eller en deilig brunsj. Det er også perfekt til oppbevaring av krydder – eller nøkler og andre små ting – på kjøkkenet. Stativet er L 36, B 18,4 og H 30 cm.

Høsten byr også på lanseringen av et minisett som består av to firkantede boller med tilhørende skjeer. Bollene er L 6, B 6 og H 5 cm, og de passer perfekt til for eksempel dip, nøtter eller salt.

Alle de fine nyhetene er laget av FSC®-sertifisert akasie (FSC-C166612).

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer