17.05.2023  |  Interior  |  Utendørs

Vakre bud om vår

Når våren tar tak med blomstrende natur, solskinn og varmere dager, er det igjen tid for en naturlig forlengelse av boligen i form av koselige uterom og små oaser i hagen. Södahls Outdoor-kolleksjon byr på mange herlige vårnyheter som får gleden til å spire. Friluftsliv gir en spesiell ro og livskvalitet. Og fra de første vårblomstene titter frem til sensommerdager med lav sol, tilbyr balkonger, terrasser og hager øyeblikk av høy kvalitet. Høy kvalitet er også fokuspunktet for både materialer og design i Södahls Outdoor-nyheter.

Komfortable puter og underlag til stoler eller solsenger. Et smart piknikteppe med bærehåndtak og en liten lomme for mobiltelefon, lommebok og nøkler. Statement Stripe-serien har alt, og de vakre, brede stripene vekker minner om lange, late dager på stranden og sommerhuskos. Statement Stripe er i likhet med de andre nyhetene laget av slitesterk polyester og finnes i fargene Ash og Green.

www.sodahl.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer