23.10.2020  |  Interior  |  Dekorasjon

Vakre nyheter av resirkulert glass

Innhold fra partner Hva er dette?

Med nyhetene i Kusintha-serien får du enda flere muligheter til å sette farge på bordet.

Både salatbollene og vasene er produsert i resirkulert glass i Spania, og de fine fargene er naturligvis tilpasset slik at de passer sammen med de reaktive glasurene i den populære steintøyserien. 

Det resirkulerte glasset har et unikt og rustikt formspråk, og det er helt naturlig å kombinere det grønne, blå eller ravfargede glasset på kryss og tvers med steintøyet for å skape en eksperimentell og lekende stil som utstråler fargeglede på en sofistikert måte.

Kusintha-vasen i resirkulert glass har den samme klassiske formen som de populære steintøyvasene fra BITZ, samtidig som en passer perfekt sammen med seriens andre fantastiske farger. Fyll den med blomster fra naturen, tørkede strå eller en stor bukett fra hagen.

Du finner BITZ på www.bitzshop.no og hos en rekke interiørbutikker og varehus.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer