30.07.2021  |  Dining  |  Design

Vann fra vinuniverset

Perfection-serien fra Holmegaard er kjent for sin vinkorrekte design, som med en markert skjenkelinje og strømlinjeformet uttrykk gjør det enkelt og elegant å helle den perfekte mengden i glasset.

Men vin gjør det ikke alene. Vann er også nødvendig, og derfor utfyller Holmegaard nå det vinøse universet med et design spesielt beregnet på å servere og lagre de vitale dråpene.
I likhet med de andre delene er Perfection Vannkaraffel designet av vinentusiasten Tom Nybroe, og med sin arkitektoniske torso er nyheten både et dekorativt og aktivt bidrag til tidens bærekraftstanker hvor drikkevann helst bør tappes fra kranen og ikke fra plastflasker.
Perfection seriens glass gjør dem optimale å både skjenke av og drikke av - og de velbalanserte linjene er også en gjenganger i høstens nye karaffel. Her gir den tykke bunnen designet vekt og stabilitet, mens kroppens smale midje og tynne sider gjør karaffelen lett å løfte og helle av.

www.holmegaard-design.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer