15.04.2021  |  Kitchen  |  Tilbehør

Varm nyhet fra franske Pillivuyt

Innhold fra partner Hva er dette?

Tidløst og stilrent. Serien Plissé er selve symbolet på det vakre porselenet man forbinder med Pillivuyt, som nå feirer vårens ankomst med en varm nyhet.

Bokstavelig talt. For med det nye Plissé-termokruset holder både teen og kaffen seg varm – selv når solen har gått ned. 

Pillivuyt er klassisk fransk eleganse kombinert med fantastisk kvalitet i både design, styrke og funksjonalitet. Det er helt enkelt helt unikt porselen. Nå utvider merket Plissé-serien med en ny størrelse for termokruset, som passer perfekt til de skandinaviske vårkveldene. Og som alltid er det av kvalitet som holder.

Fra bestemor til baby

Fra generasjon til generasjon, som man sier om Pillivuyt-porselen. Det betyr at Pillivuyt ofte følger familien gjennom generasjoner som arvegods. Men det betyr også at det med sin styrke og design er milevis unna bruk og kast-kulturen – og derfor en naturlig gave fra generasjon til generasjon.

Det vakre Pillivuyt-porselenet lages av feltspatporselen, som har et høyt innhold av feltspat og kvarts. Denne unike porselensmassen kombinert med en ekstremt hard glasur gjør porselenet ekstra motstandsdyktig overfor støt og slag.

Enkelt og elegant

Den klassiske Plissé-designen er kjent for sine plisserte linjer og sin tidløse stil, som er skapt fra noen av Pillivuyts støpeformer fra starten av 1900-tallet. Nå har det lille termokruset på 8 cl, som passer perfekt til en espresso, fått en kollega på 35 cl – som passer perfekt til en kopp rykende varm te.

Som alt annet porselen fra Pillivuyt har det nye termokruset et stempel i bunnen. Det er et kvalitetsstempel som forteller at porselenet oppfyller de strenge kravene som Pillivuyt har stilt i generasjoner – for generasjoner.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer