01.08.2019  |  Business  |  Bransjenytt

Velkommen til Designbase i Norge

I august 2019 i forbindelse med Oslo Design Fair lanseres et norsk søstermedium og online community til Designbase som er det ledende communitymedium for design og interiør i Danmark og Sverige. Det norske Designbase er basert på Designbase-suksessen på det danske og svenske markedet samt på representasjonen av dansk design i Norge – både på messer og i detaljhandelen.

”Vi vil ut til flere og formidle mest mulig relevant stoff til våre lesere og partnere. Nå er den riktige konstellasjonen oppstått i Norge, hvor vi både kan se et gedigent hull i markedet og hvor vi har møtt sterke og interesserte partnere som vi kan være sammen med om denne offensive satsningen”, uttaler Rasmus Brylle, adm. dir. i Horisont Gruppen som utgir Designbase.

Business Manager på Designbase, Hans Snestrup utdyper likeledes: ”Det er et relevant tilbud til både de norske, svenske og danske leverandørene av design og interiør som allerede er etablert på det norske markedet og til dem som tenker på å etablere seg. Det er mange av dem, for dansk design har en lang tradisjon og et godt renommé på det norske marked, og derfor gir det også god mening å tilby Designbases annonsører et norsk motstykke”.

I forbindelse med lanseringen av Designbase i Norge, innledes også et formalisert samarbeide med Norges største messeaktør i interiørbransjen, Oslo Design Fair, og Cathrine Eriksson fra Oslo Design Fair ser også frem til samarbeidet som bl.a. omfatter utdelingen av Designbaseprisen til den mest innovative og nyskapende detaljbutikken innenfor interiør, design og kjøkken i Norge. Prisen er samtidig en nominasjon til den internasjonale gia award som gis til verdens beste detaljhandlere i bransjen på The Inspired Home Show i Chicago i mars 2020.

Klar på alle plattformer

Designbase i Norge vil være tilstede på samtlige online plattformer og både redaksjon og partnere kan på like fot bidra med innhold.

Utover nettsiden designbase.no, profiler på sosiale medier og et ukentligst nyhetsbrev, utgis printmagasinet Designbase fire ganger årlig på norsk.

Norsk/dansk/svensk team

Teamet bak Designbase i Norge er en sammensetning av den eksisterende danske og svenske redaksjonen og en ny, norsk profil; Gunnhild Bjørnsti, som har lang erfaring med å skrive om design og interiør. Gunnhild kan kontaktes på gb@horisontgruppen.dk.

Hans Snestrup, Business Manager for Designbase håndterer samarbeidspartnere, annonsører samt online partnere også i Norge, og kan kontaktes på hs@horisontgruppen.dk

Teamet vil være tilstede på Oslo Design Fair hvor det første nummer av det norske magasinet vil bli presentert. 

FAKTA

Om Designbase

 

• Designbase.no: online medie- og community for design- og interiørbransjen lanseres i august 2019 av Horisont Gruppen

• Designbase, online medie- og community for design og interiørbransjen er det ledende medium for interiør og design i Danmark, med en leserskare på 78 % av bransjens virksomhetseiere

• Magasinet sendes direkte til forhandlere og produsenter og første nummer distribueres på Oslo Design Fair i et samlet opplag på ca. 5.000 eksemplarer.

• Designbase formidler nytt om produkter, bransjenyheter, intervjuer, reportasjer, virksomhetscases og ekspertinnlegg for å gi leseren nye perspektiver, nyttig kunnskap og faglig inspirasjon.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer