23.05.2023  |  Furniture  |  Utendørs

Vi flytter ut

Med 'May'-møbelfamilien flytter New Works' møbelkolleksjon seg utendørs. May-serien, designet av Johannes Breuer og Fritz Gräber fra studio Hannes & Fritz, bringer New Works-universet ut i det fri med et møbel til hagen, terrassen eller balkongen. Den slitesterke familien er laget av pulverlakkert stål og består av stabelbare stoler med og uten armlener og bord i to lengder, harmonisk koordinert for å utfylle hverandre.

May-familiens undervurderte, monokromatiske utseende er detaljert uten å være teknisk. Stolen viser vei for designets definerende interaksjoner, der en delikat overflate møter en sterk ramme og utgjør en del av en uventet behagelig sameksistens. Når den lette stålplaten vikler seg tett rundt den tykke stålrammen, danner den et sterkt og komfortabelt sete, lett buet for å klemme kroppen forsiktig. En spalte gjennom setet tillater vanndrenering og tilfører en subtil detalj til den ellers så rene overflaten. En detalj som dukker opp igjen på bordene og skaper en repetisjon av replikker som bringer letthet, retning og samhold til familien.

www.newworks.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer